Skip to main content

Over ons

Wie zijn we:

Outlet Europa Service maakt deel uit van de internationale STARCAR Europa Service Group en is specialist op het gebied van Autoverhuur, shortlease, CarSharing handel en remarketing.

Wij zijn actief in de internationale autoverhuur sinds 1965 en bedienen onze klanten in Europa vanuit ruim 1439 vestigingen.

Onze voorraad zetten we in bij onze eigen autoverhuur afdelingen of verkopen die internationaal aan onze klanten, Autobedrijven, huur-en autoleasemaatschappijen.

Heden

Vandaag de dag vormen de dochterondernemingen en holdings uit de verschillende bedrijfssectoren een krachtige eenheid van mobiliteitsexperts die met hun middelgrote hart en innovatieve geest alle mobiliteitsgerelateerde onderwerpen in meer dan 60 eigen en meer dan 500 partnerstations in heel Duitsland in beleven. In Europa telt het netwerk al meer dan 1.500 stations en  daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden en vestigingen in andere Europese landen. Naast het ruime aanbod aan mobiliteitsproducten voor zakelijke en particuliere klanten, biedt de Groep ook mobiliteitsoplossingen op maat aan bedrijven. Denk hierbij aan plug’n’play autoverhuursystemen voor bedrijven die zich willen ontwikkelen tot mobiliteitsaanbieders. De unieke combinatie van start-up-achtige dynamiek en passie samen met de kracht van een bedrijf maakt de STARCAR EUROPA SERVICE Group tot een onmisbaar onderdeel van de mobiliteitswereld van vandaag en morgen.

Europa Service is lid van de E.A.I.V.T., de European Association of Independent Vehicle Traders.

Bekijk onze voorraad

Wij kennen de internationale markt voor het inkopen en verkopen van auto’s als geen ander. Op deze manier vinden we altijd juist geprijsde handelsaanbiedingen voor de juiste producten.

Bekijk de voorraad